Gutfeeling labs
Beställ en analys Logga in
/!\
Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare. Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare.

För att vår webbsajt ska fungera på bästa sätt ber vi dig att uppdatera din webbläsare eller använda en annan webbläsare. Läs mer här

Testa tarmfloran och få koll på dina tarmbakterier

Varje tarmflora är unik. Med våra resultat får du information om din tarmfloras sammansättning samt råd om hur du på ett så optimalt sätt som möjligt kan balansera den.

  • Enkelt provkit hemma
  • Svar inom 1-3 veckor
  • Utförliga kostråd

Beställ en analys

Testa din tarmflora

Din tarm är full av både goda och mindre goda bakterier som kan påverka ditt välmående. Med vår tarmfloranalys får du koll på alla dina tarmbakterier och få individuella kostråd till hjälp för att balansera din tarmflora.

Du får veta dina nivåer av goda bakterier men även bakterier som kan vara associerade till hälsoproblem. 

Med vår analys får du råd om hur du kan balansera din tarmflora och öka dess förmåga att producera hälsofrämjande substanser. Dina kostråd är baserade på ditt analysresultat och du får en individuell inköpslista så att du på ett effektivt sätt kan balansera din tarmflora. 

Köp en enstaka analys eller en analys som kommer var 3e månad under 1 år.

Mer om vad som ingår i analysen

Jul hos Gutfeeling Labs

Vad ger man till den som redan har allt? Ge bort en analys av tarmfloran till någon du bryr dig om och vill ge en extra omtanke i jul.

Köp en julklapp

Sagt om oss

Gutfeeling Labs recensioner av nöjd kund

Allt fler pratar om och inser betydelsen av en bra tarmflora, men att kunna kolla den har varit dyrt och omständligt. Men det är det inte längre, detta var ett smidigt och lätt sätt att få veta sin egen flora, dessutom prisvärt och i Sverige! Att kunna förbättra sin allmänhälsa, bli friskare och motverka sjukdomar bara genom att förändra sin tarmflora är faktiskt rätt så häftigt. Snart dags för ny uppföljning!

‐ Maria Olsson Bejmar

Gutfeeling Labs recension av nöjd kund

Jag är en mycket nöjd kund som kommer återkomma och göra flera analyser för att se om jag kan förbättra min tarmflora ytterligare genom deras kostråd. En hälsoinvestering till bra pris. Rekommenderar alla att göra en analys av sin tarmflora som ett steg i att kunna påverka sin hälsa.

‐ Elin Jarmosdotter

Gutfeeling Labs recensioner av nöjd kund

Det är en fantastisk möjlighet att kunna mäta sina tarmbakterier och att få guidning när provsvaren kommer så att jag kan lära mig att påverka min hälsa genom att förstå sambandet mellan tarmbakterierna. Mitt barnbarn 4 år och min mamma 85 år skall ta ett prov omgående! Tack för att ni finns.

‐ Charlotte Tassin

Så här går det till

1. Beställ provtagningskit

Du beställer din analys av tarmfloran här på vår webbplats.

2. Provtagning

Ett provtagningskit med instruktioner skickas hem till dig. Provet tar du enkelt hemma när du vill (provlösningen håller i 1 år) och sedan returnerar du provröret i det förfrankerade svarskuvertet.

3. Analys

Analys sker hos Gutfeeling Labs i Lund. Det tar 1-3 veckor att bearbeta proverna och sammanställa resultaten.

4. Digitalt provsvar

När ditt prov är analyserat får du e-post från oss. Du kan då logga in på din sida för att se resultaten. Du får samtidigt vetenskapligt dokumenterad information omkring kost och kosttillskott som kan hjälpa dig att påverka din tarmflora.

5. Uppföljning

Du kan när som helst beställa ett nytt prov för att följa möjliga förändringar i din tarmflora.

Testa tarmfloran

Tarmflorans sammansättning spelar roll

Den senaste forskningen visar att vissa tarmbakterier kan vara associerade med IBS och typ-2 diabetes, men också till ihållande symtom vid Covid-19 (långtidscovid). Med vår omfattande analys får du koll på din tarmfloras alla bakteriearter, både de goda och de mindre goda, samt råd kring dessa baserade på ditt analysresultat.

Mer om tarmfloran och Covid-19

Om Gutfeeling Labs

Magen ligger oss varmt om hjärtat

Gutfeeling Labs grundades av forskare inom mikrobiologi och neurovetenskap från Lunds Universitet. Företagets vision är att erbjuda allmänheten en analys av tarmfloran som man kan förhålla sig till rent praktiskt. Det ska vara enkelt att testa tarmfloran.

Läs mer om Gutfeeling Labs

Du vet väl att du kan beställa till någon annan?

Ett provtagningskit är helt anonymt fram tills dess att det knutits till en person, vilket sker först när man valt att aktivera det. Det innebär att du kan beställa flera analyser på en och samma gång, exempelvis till hela familjen, eller för att ge bort som present till någon.

Beställ en analys