Gutfeeling labs
Beställ Logga in
/!\
Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare. Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare.

För att vår webbsajt ska fungera på bästa sätt ber vi dig att uppdatera din webbläsare eller använda en annan webbläsare. Läs mer här

Magen ligger oss varmt om hjärtat

Vi har analyserat över 10.000 tarmfloror och lärt oss en viktig sak. En öm och besvärlig mage är ett problem som många kämpar med och det vill vi ändra på.

Produkter för din maghälsa

Vi har observerat att många med magproblem kan ha en överväxt av bakterier i tunntarmen (SIBO). Vi vill ge dig en möjlighet att få kontroll över din mage och tarmflora, eftersom en mage i obalans kan påverka hur du mår och vad du orkar med i vardagen.

Behandling vid SIBO - GutClear

GutClear® — 440 SEK

För dig med magbesvär, till exempel en öm och svullen mage, rekommenderar vi att du börjar med en kur GutClear® innan du gör en tarmfloraanalys. En vanlig orsak till dessa besvär är att man har tarmbakterier på fel ställe, i tunntarmen, även kallat SIBO och står för “small intestinal bacterial overgrowth” och ett ökat intag av fiberrik kost kan till och med förvärra dessa besvär. GutClear® kan hjälpa dig att minska bakterierna i tunntarmen och ge din mage en nystart. Dosering: 1 dospåse dagligen i 10 dagar. Vid kvarstående besvär efter 10 dagar kan GutClear® tas i ytterligare 10 dagar, alternativt 1-2 dospåsar per vecka tas i 5-10 veckor.

Testa tarmfloran

Tarmfloraanalys — 895 SEK (tidigare 1890 SEK)

Hur tarmfloran ser ut kan påverka din kropp och ditt mående. Tarmfloraanalysen är för dig som vill få kostråd baserade på just din unika tarmflora, eller för dig som redan äter en särskild kost och vill veta om den är gynnsam för dig. Med ett enkelt provtagningskit som du skickar till oss får du ett utgångsläge att förhålla dig till för att ta kontrollen över din mage.

Paketpris på GutClear och tarmfloraanalys

GutKit - GutClear® och tarmfloraanalys 1190 SEK (tidigare 1990 SEK)

Ta ett helhetsgrepp om din maghälsa genom att prova Gutclear® och en tarmfloraanalys. Besvär från magen kan ofta förvärras vid ökat intag av fiberrik kost. Därför rekommenderar vi att du börjar med att ta GutClear® för att minska mängden irriterande tarmbakterier i tunntarmen och få mer relevanta och användbara kostråd baserade på tarmfloras profil efter GutClear®.

Sagt om oss

Gutfeeling Labs recension av nöjd kund

Jag är en mycket nöjd kund som kommer återkomma och göra flera analyser för att se om jag kan förbättra min tarmflora ytterligare genom deras kostråd. En hälsoinvestering till bra pris. Rekommenderar alla att göra en analys av sin tarmflora som ett steg i att kunna påverka sin hälsa.

‐ Elin Jarmosdotter - Tarmfloraanalys

Recension av GutClear

Jag provade GutClear och märkte skillnad redan efter några dagar, dock fortfarande illamående under tiden jag använde GutClear men denna avtog efter den sista dospåsen den 10:e dagen. Sedan dess har jag mått mycket bättre och magen samarbetar nu med mig! Nu kan jag följa kostråden som jag fick i samband med min analys på Gutfeeling Labs och har dessutom ätit fisk, speciellt lax flera gånger utan problem, både ugnsbakad och varmrökt och det är jag jätteglad för :)

‐ Selma - GutClear®

Gutfeeling Labs recensioner av nöjd kund

Det är en fantastisk möjlighet att kunna mäta sina tarmbakterier och att få guidning när provsvaren kommer så att jag kan lära mig att påverka min hälsa genom att förstå sambandet mellan tarmbakterierna. Mitt barnbarn 4 år och min mamma 85 år skall ta ett prov omgående! Tack för att ni finns.

‐ Charlotte Tassin - Tarmfloraanalys

Om Gutfeeling Labs

Magen ligger oss varmt om hjärtat

Gutfeeling Labs grundades av forskare inom immunologi, mikrobiologi och neurovetenskap från Lunds Universitet. Företagets vision är att göra det enkelt för allmänheten att få koll på sin maghälsa.

Läs mer om Gutfeeling Labs

Maghälsa

Tarmflorans sammansättning spelar roll

Den senaste forskningen visar att vissa tarmbakterier kan vara associerade med IBS och typ-2 diabetes, men också till ihållande symtom vid Covid-19 (långtidscovid). Med vår omfattande analys får du koll på din tarmfloras alla bakteriearter, både de goda och de mindre goda, samt råd kring dessa baserade på ditt analysresultat.

Mer om tarmfloran och Covid-19