Gutfeeling labs
Beställ Logga in
/!\
Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare. Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare.

För att vår webbsajt ska fungera på bästa sätt ber vi dig att uppdatera din webbläsare eller använda en annan webbläsare. Läs mer här

Så här hjälpte GutClear® våra kunder med magproblem

Två användarberättelser

Två kunder med svåra magbesvär fick prova GutClear® under 10 dagar för att se om besvären kunde minska. En tarmfloraanalys före och efter GutClear® visade att de fick ned ”onda” bakterier och ökade sina ”goda”, samtidigt som besvären minskade efter 10 dagar med GutClear®.

Ingenting hjälpte mot IBS:en innan GutClear®

Här är en berättelse från "N", 26 år:

"Jag är 26 år gammal och fick diagnosen ”IBS” för några år sedan. I flera år har jag haft extrema besvär med en öm och spänd mage, som jag inte lyckades få kontroll över. Jag blev ombedd att köpa produkter på apoteket för IBS, då ”det funkar för alla” och har i flera år försökt att på egen hand komma underfund med en lösning, men jag har misslyckats gång på gång. Tänk så mycket medicin, antibiotika etc som jag tagit! 

Efter 10 dagar med GutClear känns min mage mycket bättre och jag är inte alls lika öm eller uppblåst längre som tidigare. Nu tar jag GutClear en gång i veckan och känner mig trygg med det."

Bilden nedan visar den “goda” tarmbakterien Eubacterium rectale  före och efter GutClear®. Eubacterium rectale anses vara en speciellt gynnsam bakterie och som dessutom kan producera smörsyra, som är bra för tarmen.

Graf med goda tarmbakterier efter GutClear

Bilden nedan visar den “onda” tarmbakterien Alistipes shahii före och efter GutClear®. Alistipes är en familj av tarmbakterier som visat sig kunna vara inblandad vid inflammatoriska tillstånd.Graf över onda tarmbakterier som minskat efter GutClear

Den uppsvällda magen försvann

Här är en berättelse från "S", 43 år:

"Jag är 43 år gammal och har haft Crohns sjukdom sedan 2008 och är behandlad med cortison och antiinflammatorisk medicin som inte hjälpt.

Före GutClear hade jag ständig diarré, halsbränna och sura uppstötningar samt en uppsvälld mage efter måltid, men även hudproblem i form av finnar över hela kroppen samt eksem, framförallt i hårbotten.

Redan efter ett par dagar med GutClear märkte jag en fastare avföring och min uppsvällda mage försvann direkt, liksom de sura uppstötningarna och halsbrännan. Hudproblemen förbättrades markant efter ytterligare några dagar. Jag tar nu GutClear, 2 ggr i veckan och mitt tillstånd är fortfarande stabilt. "

Bilden nedan visar den “goda” tarmbakterien  Faecalibacterium prausnitzii före och efter GutClear®.

Faecalibacterium prausnitzii anses som en riktig “arbetshäst” i tarmfloran samt producerar den välgörande smörsyran som både stabiliserar tarmslemhinnan och har visat antiinflammatoriska effekter.

Graf över god tarmbakterie efter GutClear

Bilden nedan visar den “onda” tarmbakterien Bacteroides ovatus före och efter GutClear®.

Antikroppar mot Bacteroides ovatus har observerats hos patienter med inflammatorisk tarmsjukdom (möjligt orsakssammanhang).

Graf över ond tarmbakterie som minskades efter GutClear

Få ned mängden irriterande tarmbakterier med GutClear®

Beställ GutClear® redan idag och ge din mage en nystart.

Upptäck GutClear®

Relaterade artiklar

ont i magen och gaser kan vara SIBO
  • Tarmfloran

Att ha bakterier i fel tarm

Det talas väldigt mycket om vikten av att ha många goda tarmbakterier, vad man bör äta för att mata sina goda tarmbakterier och hur dessa påverkar kroppen. Något som det dock talas väldigt lite om är var i tarmen dessa bakterier bör finnas och vad man gör om man har bakterier i fel tarm

Kvinna med ibs håller om sin mage
  • Livsstil
  • Tarmfloran

Vad är IBS och hur är det kopplat till tarmfloran?

IBS eller Irritable Bowel Syndrome är en form av funktionsstörning i tarmen som gör att den är extra känslig. IBS drabbar 15 % av befolkningen. Denna störning kan inte påvisas med prover eller undersökningar då det är tarmens funktioner som är störda. Det har visat sig att personer med IBS faktiskt kan ha en ökad känslighet i hela mag-tarmkanalen (matstrupe, magsäck, tunntarm, tjocktarm, ändtarm). Här går vi igenom just tarmflorans koppling till IBS.