Selma kan äta lax igen efter GutClear®

Under 2021 lät vi ett flertal personer testa kosttillskottet GutClear®. Selma var en av dem och här berättar sin historia här.

Hej,

Mitt namn är Selma, jag är 25 år gammal och jobbar som tandsköterska i Lund. Mina besvär från magen började för 3 år sedan efter en enormt stressig period på arbetet och socialt. Symptomen från magen var flera dagliga episoder med diarré, illamående, uppspändhet samt plötslig matintolerans. Jag blev speciellt dålig av fisk, särskilt lax vilket var min favoritmat.

Många, många gånger har jag tänkt ”Om det är så här mitt liv ska se ut, är det då ens värt att leva?” Jag sökte hjälp på vårdcentralen, träffade olika läkare och lämnade in en mängd blodprover, var på koloskopi, gastroskopi och ultraljud för att utesluta sjukdomar som ulcerös kolit, gallsten osv utan att man fann någon orsak till mina problem. Jag provade Egazil, som är en medicin mot krampbenägenhet och smärtor i mag-tarmkanalen men denna hjälpte inte alls.En dag föreslog en kollega att jag skulle göra en analys av tarmfloran för att se om jag hade ”elaka bakterier” i magen, men analysen visade ingen förekomst av sådana bakterier. Då föreslog man från Gutfeeling Labs att orsaken möjligen kunde vara för många bakterier i tunntarmen.

Jag provade GutClear och märkte skillnad redan efter några dagar, dock fortfarande illamående under tiden jag använde GutClear men denna avtog efter den sista dospåsen den 10:e dagen. Sedan dess har jag mått mycket bättre och magen samarbetar nu med mig!

Nu kan jag följa kostråden som jag fick i samband med min analys på Gutfeeling Labs och har dessutom ätit fisk, speciellt lax flera gånger utan problem, både ugnsbakad och varmrökt och det är jag jätteglad för :)

Några enstaka dagar på ett par månader har magen bråkat lite men det är väl normalt för alla och det känns helt acceptabelt. Nu har jag bestämt mig för att ta GutClear i profylaktiskt syfte då och då, för att hålla magen i schack. 

Stort stort tack för all hjälp, ni har räddat mitt liv!

Hälsningar,
Selma

Vill du också prova GutClear® ?

GutClear®

En vanlig orsak till en bråkig mage är att man har tarmbakterier på fel ställe, i tunntarmen, även kallat SIBO. GutClear® kan hjälpa dig att minska bakterierna i tunntarmen och ge din mage en nystart.

Ordinarie pris Försäljningspris 390 kr 390 kr
inkl moms.

Leverans till din brevlåda 1-3 arbetsdagar efter beställning.


  • Tarmfloran

Att ha bakterier i fel tarm

Det talas väldigt mycket om vikten av att ha många goda tarmbakterier, vad man bör äta för att mata sina goda tarmbakterier och hur dessa påverkar kroppen. Något som det dock talas väldigt lite om är var i tarmen dessa bakterier bör finnas och vad man gör om man har bakterier i fel tarm

Gaser och smärta i magen kan vara SIBO
  • Kost
  • Tarmfloran

Ont i magen av fibrer

Många upplever problem med gaser, diarre eller att de blir hårda i magen av att äta fibrer. Att få i sig fibrer är dock viktigt för en normal tarmfunktion, så hur ska man då göra ifall man får ont i magen av dem? Vi reder ut frågetecknena här.

Varför får vissa ont?
  • Kost
  • Tarmfloran

Svullen mage efter mat

Blir din mage svullen efter att du ätit mat? Det är vanligt att magen svullnar upp mellan måltider och du är absolut inte ensam. Här tänkte vi gå igenom hur det kan vara att du upplever svullen mage efter maten, vad det kan bero på och vad du kan göra åt det.

Därför blir du svullen efter maten