Magen ligger oss varmt om hjärtat

Vi har analyserat över 10.000 tarmfloror och lärt oss en viktig sak. En öm och besvärlig mage är ett problem som många kämpar med och det vill vi ändra på.

Produkter för din maghälsa

Vi har observerat att många med magproblem kan ha en överväxt av bakterier i tunntarmen (SIBO). Vi vill ge dig en möjlighet att få kontroll över din mage och tarmflora, eftersom en mage i obalans kan påverka hur du mår och vad du orkar med i vardagen.

GutClear® - 440 SEK

För dig med magbesvär, till exempel en öm och svullen mage, rekommenderar vi att du börjar med GutClear® i 10 dagar innan du gör en tarmfloraanalys. En vanlig orsak till dessa besvär är att man har tarmbakterier på fel ställe, i tunntarmen, även kallat SIBO och står för “small intestinal bacterial overgrowth” och ett ökat intag av fiberrik kost kan till och med förvärra dessa besvär. GutClear® kan hjälpa dig att minska bakterierna i tunntarmen och ge din mage en nystart.

Det här är GutClear®

Analys av tarmfloran - 895 SEK

Hur tarmfloran ser ut kan påverka din kropp och ditt mående. Tarmfloraanalysen är för dig som vill få kostråd baserade på just din unika tarmflora, eller för dig som redan äter en särskild kost och vill veta om den är gynnsam för dig. Efter en enkel provtagning kan dina resultat ge dig ett utgångsläge att förhålla dig till för att ta kontrollen över din mage.

Så fungerar tarmfloraanalysen

GutKit - GutClear® och tarmfloraanalys - 1 190 SEK

Ta ett helhetsgrepp om din maghälsa med Gutclear® och en tarmfloraanalys. Besvär från magen kan ofta förvärras vid ökat intag av fiberrik kost. Därför rekommenderar vi att du börjar med att ta GutClear® för att minska mängden irriterande tarmbakterier i tunntarmen och få mer relevanta och användbara kostråd baserade på tarmfloras profil efter GutClear®.

Prova GutKit

Sagt om oss

"Min situation var så kaotisk med magsmärtor, gaser och även smärta i leder. Jag tog GutClear och redan efter några dagar blev jag helt bra. Jag har alltid medicinerat med omeprazol då jag trott att det var magkatarr men har läkt tusen gånger bättre med er produkt. Jag känner mig även lugnare och mer balanserad. Nu är jag peppad på att fortsätta med de råd ni ger när man får sitt provsvar. Tack för allt ni gör för oss som lever med dessa bekymmer dagligen."

‐ Erika -
GutClear®

"Jag är en mycket nöjd kund som kommer återkomma och göra flera analyser för att se om jag kan förbättra min tarmflora ytterligare genom deras kostråd. En hälsoinvestering till bra pris. Rekommenderar alla att göra en analys av sin tarmflora som ett steg i att kunna påverka sin hälsa."

‐ Elin Jarmosdotter -
Tarmfloraanalys

"Jag provade GutClear och märkte skillnad redan efter några dagar, dock fortfarande illamående under tiden jag använde GutClear men denna avtog efter den sista dospåsen den 10:e dagen. Sedan dess har jag mått mycket bättre och magen samarbetar nu med mig! Nu kan jag följa kostråden som jag fick i samband med min analys på Gutfeeling Labs och har dessutom ätit fisk, speciellt lax flera gånger utan problem, både ugnsbakad och varmrökt och det är jag jätteglad för :)"

‐ Selma - GutClear®

Om Gutfeeling labs

Magen ligger oss varmt om hjärtat

Gutfeeling Labs grundades av forskare inom immunologi, mikrobiologi och neurovetenskap från Lunds Universitet. Företagets vision är att göra det enkelt för allmänheten att få koll på sin maghälsa.

Läs mer om Gutfeeling Labs

Maghälsa

Tarmflorans sammansättning spelar roll

Den senaste forskningen visar att vissa tarmbakterier kan vara associerade med IBS och typ-2 diabetes, men också till ihållande symtom vid Covid-19 (långtidscovid). Med vår omfattande analys får du koll på din tarmfloras alla bakteriearter, både de goda och de mindre goda, samt råd kring dessa baserade på ditt analysresultat.

Mer om tarmfloran och Covid-19