Gutfeeling labs
Beställ en analys Logga in
/!\
Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare. Du besöker Gutfeeling Labs med en äldre webbläsare.

För att vår webbsajt ska fungera på bästa sätt ber vi dig att uppdatera din webbläsare eller använda en annan webbläsare. Läs mer här

Exempel på resultat

När ditt test är klart får du ett mail. Du kan då logga in på din personliga sida för att se ditt analyssvar och ta del av informationen som är framtagen baserat på just ditt analyssvar om kost och kosttillskott. Här visar vi ett exempel på ett analyssvar.

Dina resultat

När du loggar in ser du en övergripande vy över dina resultat. Om du har gjort en analys sedan tidigare kommer du att se pilar som indikerar utvecklingen av förekomst av en tarmbakterie eller andelen av tarmflorans bakterier med en viss funktion (exempelvis förmåga att producera smörsyra). I exemplet nedan ser du att andelen Lactobacillus minskat medan förekomsten av Bifidobacterium är oförändrad. Har nivån av exempelvis en bakteriegrupp ökat kommer du att se en grön pil. De olika prickarna i grönt, gult och rött visar nivån av en markör. Är pricken grön betyder detta att du har en bakterie i en signifikant nivå. Är pricken röd ligger nivån under referensgruppens spridningsintervall och är pricken gul är värdet genomsnittligt.

Fördjupad information om varje bakteriegrupp

Du kan klicka på respektive resultat och se utförlig information om den valda bakteriegruppen. Här ser du i vilken utsträckning bakteriegruppen finns i din tarm och vad det innebär. 

Exempel på fördjupat resultat hos Gutfeeling Labs

Inköpslistan

Din inköpslista visar vad du behöver äta mer av baserat på ditt resultat. Du kan även klicka på varje livsmedel för att läsa mer om dess hälsofrämjande funktioner samt vilken markör livsmedlet är baserat på. I inköpslistan ser du även ifall du bör få i dig något kosttillskott. 

Inköpslista Gutfeeling Labs

Du kan klicka på respektive livsmedel för att läsa mer om det, varför det är nyttigt och varför den är rekommenderad för just dig.

Blåbär i gutfeeling labs resultat

Vad är nästa steg?

Nu har du allt du behöver för att optimera din tarmflora och det bara att kila iväg till din närmsta livsmedelsbutik, eller beställa varor på nätet. Du kan ladda ner din inköpslista och ta med dig den om du vill. Vi rekommenderar att göra en till analys efter ca 3 månader för att se om din ändrade kost har gett effekt. 

Beställ en analys

Vill du få koll på dina hälsofrämjande tarmbakterier? Beställ en analys och påbörja resan mot en balanserad tarmflora.

Beställ en analys